П'ять хвилин життя

П'ять хвилин життя "партії Саакашвілі" очима соцмереж

Укрінформ
Як "створили", а потім "ліквідували" партію Саакашвілі за п'ять хвилин.

Новина про те, що Саакашвілі створює партію та йде на вибори, не те, щоб стала сюрпризом для української спільноти. Українці вже давно "сватають" Одеському губернатору то посаду прем'єра, то крісло Президента. Тому коли заступник Саакашвілі Саша Боровик написав у Фейсбуці, що команда глави Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі створює власну політсилу і починає готуватися до виборів до Верховної Ради, "довгоочікувана" новина одразу стала №1.

Саша Боровик також додав декілька слів про те, якою буде партія: "правоцентристська, фіскально-консервативна і соціально-ліберальна програма. Ми хочемо побудувати демократичну, європейську партійну організацію, в якій лідери обиралися б демократичним шляхом". "Уточнення" трохи заплутло мережеву спільноту:

Трохи оговтавшися, мережі "перемили" майбутній рейтинг Саакашвілі:

Але дуже скоро виявилося, що все це - фейк. Міхеіл Саакашвілі швидко відхрестився і від партії, і від виборів заразом: "Я не обговорював з Боровиком жодних питань щодо створення партії".

Через деякий час Саша Боровик теж випустив спростування на своїй сторінці у фейсбуці.

"У контексті інтерв'ю газеті Сегодня, я хочу зробити спростування того, що створюється або була створена нова партія. Рух за Очищення - це об'єднання, створене як широкий форум боротьби проти корупції. На даний момент пишеться програма цього Руху і я висловлюю свої побажання того, якою ця програма і майбутнє Руху повинні бути. Роблячи це, я представляю виключно свої погляди і побажання," - йдеться у його повідомленні.

Також Боровик додає, що дуже шкодує, що його відповіді в інтерв'ю були інтерпретовані як проголошення нової партії: "Це не відповідає дійсності".

"Ми створюємо партію", а через годину "Ми не створюємо партію" від Боровика дало привід для кепкуваннь:

Питання, чи варто Саакашвілі зараз створювати власну партію, так і підвисло в повітрі. З одного боку, добрий господар готує сані влітку, з іншого...

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-