Російські ЗМІ запустили провокативний фейк про Касьянова та Меджліс - Чубаров

Російські ЗМІ запустили провокативний фейк про Касьянова та Меджліс - Чубаров

Укрінформ
Російські інтернет-ЗМІ поширюють неправдиву інформацію про те, що нібито рішенням Меджлісу кримськотатарського народу голові ПАРНАС Михайлу Касьянову присвоєно звання почесного члена Меджлісу».

Про це написав у Фейсбуці лідер кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

«Російські інтернет-ресурси запустили чергову «качку»: мовляв, «рішенням Меджлісу кримськотатарського народу голові ПАРНАС Михайлу Касьянову присвоєно звання почесного члена Меджлісу». Судячи з усього, авторство цієї брехні належить такому собі ресурсу «Нова Україна», на який відразу ж, за лічені хвилини, послалася Lenta.ru, що вважає себе «порядною», ну а далі, пішло-поїхало... Особливо нас потішило й те, що на цю «новину» відразу «запали» кримські колаборанти, що прийнялися серйозно обслинювати «неправомочність такого рішення», - написав Чубаров.

Він заявив, що у вказаний день не було ні засідання Меджлісу, ні, тим більше, «присвоєння» Михайлу Касьянову звання почесного члена Меджлісу кримськотатарського народу.

Як повідомляв Укрінформ, у "Верховному суді Криму", підконтрольному Росії, 3 березня мав був початися суд про заборону діяльності Меджлісу кримських татар на території півострова, який ініціюється російським «прокурором» Криму Наталією Поклонською. Проте суд перенесли на 17 березня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-