ГПУ повідомила про підозру екс-міністру оборони

ГПУ повідомила про підозру екс-міністру оборони

Укрінформ
Головна військова прокуратура ГПУ склала повідомлення про підозру колишньому міністру оборони України Михайлу Єжелю за неналежне виконання службових обов’язків.

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури.

"Головною військовою прокуратурою Генеральної прокуратури України складено повідомлення про підозру колишньому міністру оборони України за неналежне виконання службових обов’язків під час погодження у 2011 році Переліку військового майна Збройних Сил України, що підлягає відчуженню (ч. 2 ст. 367 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у подальшому це рішення надало можливість Міністерству оборони здійснити неправомірне відчуження двох важких стратегічних бомбардувальників ТУ-95МС суб’єкту підприємництва, що спричинило тяжкі наслідки у вигляді матеріальних збитків державі в особливо великому розмірі на суму понад 24 млн грн.

"Під час досудового розслідування встановлено місцезнаходження повітряних суден та їх комплектуючих, на них накладено арешт, чим попереджено подальшу реалізацію літаків та їх комплектуючих до Російської Федерації", - додали у Генпрокуратурі.

Досудове слідство у провадженні триває.

Нагадаємо, Міністерство оборони з 11 березня 2010 року по 8 лютого 2012 року очолював Михайло Єжель .

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-