Гройсман: Не може бути дискусії про нового прем'єра

Гройсман: Не може бути дискусії про нового прем'єра

Укрінформ
Голова Верховної Ради нагадав, що наразі в державі є чинний очільник уряду, і він повинен приймати рішення щодо роботи Кабміну.

Про це спікер заявив під час виступу в ході ХІІ інвестиційної конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я не хочу ні на що натякати. Не може бути дискусії про нового Прем'єр-міністра. У нас є чинний Прем'єр-міністр. Зараз м'яч на полі Прем'єр-міністра, він повинен приймати рішення», - відповів Гройсман на запитання, чи потрібен Україні новий керівник уряду.

Водночас він зауважив, що, на його думку, наразі в уряді у складі Кабінету Міністрів є дійсно професійні міністри, які повинні залишатися працювати й надалі, а є такі, які повинні піти.

«Я вважаю, що в нинішньому уряді є міністри, які зарекомендували себе достатньо професійно, і я б хотів, щоб вони продовжували цю роботу. Це я говорю як Голова Верховної Ради, а насправді провальні напрямки, особливо провальний менеджмент, потрібно змінювати, визначати чітко пріоритети. Я можу сказати, наприклад, щодо питання охорони здоров'я - більше ніж на рік не представлена суспільству модель охорони здоров'я, яка є ключовою системою в життєдіяльності будь-якої людини, країни, і тут необхідні дуже серйозні зміни», - підкреслив Гройсман.

Крім того, він зауважив, що новий уряд має відповідати трьом критеріям - професійності, адекватності та результативності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-