Савченко ізолювали за вказівкою

Савченко ізолювали за вказівкою "ззовні" - адвокат

Ексклюзив
Укрінформ
Адвокат Надії Савченко Микола Полозов вважає, що рішення про максимальну ізоляцію народного депутата "транслюється ззовні".

Про це розповів в ексклюзивному коментарі Укрінформу адвокат Микола Полозов.

"Тепер до 21 березня відвідувати Савченко зможуть лише адвокати, яким дозвіл суду не потрібен. А ось щоб заборонити відвідування медикам, консулам і родичам, було обрано оригінальне обгрунтування: трійка суддів пішла в дорадчу кімнату і давати дозвіл нікому. Це явне лукавство!" - обурюється Полозов.

За його словами на час процесу Савченко, який веде трійка суддів Донецького міськсуду, туди прикомандирований ще, як мінімум, один суддя. І він цілком міг би дати дозвіл на відвідування. "Ймовірно рішення про максимальну ізоляцію Савченко до 21 березня транслюється ззовні", - резюмував адвокат.

Повністю інтерв'ю із захистом Савченко читайте пізніше на сайті Укрінформу.

Нагадаємо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями "вбивство" і "замах на вбивство". Українка всі звинувачення заперечує. Насправді після захоплення в полон бойовиками її переправили на територію Росії.

Після несподіваного закінчення засідання в четвер, коли суддя не дав їй оголосити заключну промову, Надія Савченко оголосила "сухе голодування", яким погрожувала у разі судової тяганини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-