Комісія з обрання керівника ДБР збереться знову 10 березня

Комісія з обрання керівника ДБР збереться знову 10 березня

Укрінформ
Конкурсна комісія з обрання директора Державного бюро розслідувань провела своє перше засідання та розійшлася до наступного тижня для того, щоб напрацювати регламент та продумати низку інших важливих питань.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Десятого березня, друга половина дня, 17 година», - призначила дату засідання заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова.

Сьогодні прийшли п'ятеро членів комісії із шести запропонованих Президентом та урядом. Відсутній був народний депутат Антон Геращенко, кандидатуру якого вніс Кабінет Міністрів.

Відповідно до порядку денного, на засіданні планувалося обрання голови конкурсної комісії, її секретаря, а також оголошення конкурсу на зайняття посади директора бюро та його заступників. Усе це залишилося у планах. Поки що члени комісії познайомилися один з одним, але без представників Верховної Ради працювати не захотіли.

«Хочу нагадати, що ми також очікуємо трьох кандидатів від парламенту для нашої роботи. На мою думку, на сьогодні ще не треба обирати голову та секретаря комісії, поки ми не будемо у повному складі», - сказала Севостьянова.

 Вона запропонувала членам комісії до наступного тижня подумати та напрацювати регламент роботи конкурсної комісії, умови та строки проведення конкурсу.

Нагадаємо, 29 лютого Кабінет Міністрів України на позачерговому засіданні уряду проголосував за утворення центрального органу виконавчої влади - Державного бюро розслідувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-