Прем’єр вимагає затвердження Радою програми дій уряду

Прем’єр вимагає затвердження Радою програми дій уряду

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк вимагає затвердження Верховною Радою розробленої Кабінетом міністрів програми дій уряду на наступний рік.

Про це заявила у Фейсбуці його прес-секретар Ольга Лаппо.

"Арсеній Яценюк вимагає затвердження парламентом розробленої Кабінетом міністрів програми дій уряду України на наступний рік і політичної відповідальності "Блоку Петра Порошенка" та решти політичних сил, які прийшли до парламенту за результатами виборів 2014 року", - наголосила вона.

Лаппо нагадала, що Прем’єр у парламенті сам поставив питання про висловлення недовіри цьому уряду і це питання не набрало більшості голосів.

"Жодних пропозицій ні щодо складу уряду, ні щодо програми дій від жодної політичної сили не надійшло. Під час звіту уряду жодної предметної критики по відношенню до його діяльності не прозвучало", - зазначила прес-секретар.

"Брехня і популізм не є рецептами успішної України. Єдиний рецепт – це спільна відповідальність, спільні цілі та спільні цінності, чим є Угода про асоціацію з Європейським Союзом та програма реформ, запропонована урядом і підтримана міжнародною спільнотою. Зараз усе в руках Президента України. Прем’єр-міністр України заявив, що готовий простягнути йому руку", - заключила Лаппо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-