Уряд рухається у правильному напрямку – Пайєтт

Уряд рухається у правильному напрямку – Пайєтт

Укрінформ
Український уряд продемонстрував позитивні результати своєї роботи у деяких питаннях, і продовжує рухатися у правильному напрямку.

Про це сказав посол США в Україні Джеффрі Пайєтт на церемонії підписання угоди щодо інвестицій США у будівництво зернового терміналу в порту "Южнний", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Український уряд продемонстрував чіткий прогрес у напрямку створення чіткої і прозорої регуляторної системи, запровадження прозорої та справедливої реформи щодо відшкодування ПДВ", - сказав Пайєтт.

Він висловив упевненість в тому, що українська влада продовжуватиме проведення реформ, бо урядовці рішуче налаштовані на дії в цьому напрямку.

"Я переконаний, що сьогодні ми бачимо тільки початок. Сподіваюся, що сьогодні ви зробили перший крок у перетворенні України у світову сільськогосподарську наддержаву", - підкреслив посол.

Водночас він зазначив, що бачить як український бізнес очікує тісної взаємодії між президентом та урядом, їхньої рішучості у встановленні верховенства права, боротьбі з корупцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-