Штайнмайєр закликав українських політиків припинити баталії

Штайнмайєр закликав українських політиків припинити баталії

Укрінформ
Глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр вважає, що ситуація в Україні складна, і продовжуватиме вимагати від Києва проведення реформ.

Про це він заявив після завершення свого спільного з колегою з Франції Жаном-Марком Еро візиту в Київ, повідомляє кореспондент Укрінформу у ФРН. 

«Не лише з перспективи Берліна і Парижа, а й після численних переговорів у Києві стало ясно, що ніщо не просто в українській внутрішній політиці, і у справі процесу реформування потрібно, як і раніше, добиватися нових кроків», - сказав Штайнмайєр. 

Німецькому міністрові «не зрозуміло», коли може з'явитися орієнтована на проведення реформ більшість, і чи може вона виникнути взагалі. 

«Німецько-французьке послання в цій ситуації чітке: очікування і вимога до всіх відповідальних політиків - не втрачати зараз більше часу, припинити політичні баталії і сконцентруватися на рішучій реалізації програми реформ в інтересах утвердження незалежної і вільної України», - цитує МЗС ФРН свого міністра.

Штайнмайєр вкотре повторив стару істину про те, що тільки коли є внутрішня стабільність, можна успішно відбивати загрози ззовні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-