Соболєв заявив про трьох кандидатів у прем’єри від

Соболєв заявив про трьох кандидатів у прем’єри від "Самопомочі"

Укрінформ
Фракція "Самопоміч" провела обговорення трьох кандидатур на пост глави українського уряду, серед яких і нинішній голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі.

Про це заявив у прямому ефірі "Свободи слова" на ICTV заступник голови фракції "Самопоміч" Єгор Соболєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми обговорювали трьох кандидатів всередині фракції для того, щоб запропонувати їх Президенту, Народному фронту та іншим партнерам по коаліції, коли ми там були. Двоє з цих кандидатів – це іноземці, а один – Міхеїл Саакашвілі, який вже прийняв українське громадянство", - сказав він.

Як раніше повідомляло агентство, у понеділок Саакашвілі відкрив антикорупційний форум "Рух за очищення" в Чернівцях і зажадав дострокових виборів до Верховної Ради. Президент Петро Порошенко раніше заявляв, що проти перевиборів.

При цьому на сайті "Руху" оприлюднено графік проведення антикорупційних форумів в областях України. З нього випливає, що впродовж лютого-березня Саакашвілі об'їздить практично всю Україну - в графіку 20 заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-