ЦВК назвала партії, які візьмуть участь у місцевих виборах 27 березня

ЦВК назвала партії, які візьмуть участь у місцевих виборах 27 березня

Укрінформ
Центральна виборча комісія включила відомості про 27 партій до списку політичних партій, які мають намір брати участь у місцевих виборах 27 березня цього року.

Відповідне рішення члени ЦВК ухвалили на засіданні в неділю, 21 лютого, інформує прес-служба Центрвиборчкому.

«Комісія прийняла рішення включити відомості про 27 політичних партій до переліку політичних партій, якими прийнято рішення про участь їхніх місцевих організацій у місцевих виборах 27 березня 2016 року та оприлюднити його на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії», - ідеться в повідомленні.

До таких партій, зокрема, входять "БПП "Солідарність", "Відродження", Партія ветеранів Афганістану, Патріотична партія України, "Нова держава", "Сила людей", Волонтерська партія, "Громада і закон", "Народний контроль", "Зелені", "Конкретних справ", Національна Демократична партія України, "Наш край", "Самопоміч", "Опозиційний блок", "Партія простих людей Сергія Капліна", "Правий сектор", "Прогрес", Українська Галицька партія, УКРОП, «Батьківщина", "Свобода", КУН, Радикальна партія Олега Ляшка, Українська партія та партія "Єдність".

Як зазначили в Центрвиборчкомі, на 27 березня цього року, крім позачергових виборів Криворізького міського голови, заплановані також низка перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів, старост сіл.

Відповідно до Закону "Про місцеві вибори" Центральна виборча комісія не пізніш як за 34 дні до дня голосування оприлюднює на своєму офіційному веб-сайті перелік політичних партій, якими прийнято рішення про участь їхніх місцевих організацій у відповідних місцевих виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-