Ліберальний уряд Канади веде курс умиротворення Путіна - Безан

Ліберальний уряд Канади веде курс умиротворення Путіна - Безан

Укрінформ
Згадуючи «Небесну сотню», необхідно продовжувати тиск на Росію, аби змусити її звільнити незаконно захоплені території.

Про це йдеться у зверненні тіньового міністра оборони Канади Джеймса Безана з приводу відзначення другої річниці Революції Гідності.

«Сьогодні ми згадуємо «Небесну сотню», яка трагічно загинула два роки тому, мирно простуючи проти проросійського лідера Віктора Януковича та висловлюючи своє європейські прагнення. Консервативна партія продовжує засуджувати незаконну окупацію Криму та східної України путінським режимом, що послідувала після Євромайдану», - заявив Безан.

За його словами, чинний Ліберальний уряд Канади на чолі із прем’єр-міністром Трюдо «більше сконцентрований на «нормалізації» відносин із російським режимом, ніж на зупинці потоку російської зброї та живої сили на Донбас». «Канада повинна продовжувати чинити тиск на РФ допоки та не визнає український територіальний суверенітет. Позиція Консервативної партії залишається незмінною: незалежно від того, чи триватиме вона п’ять місяців, чи 50 років, ми ніколи не визнаємо анексію Криму», - наголосив депутат.

Нагадаємо, що у нещодавньому інтерв’ю Укрінформу Джеймс Безан закликав посилити санкції проти РФ та оголосити сотню російських олігархів у міжнародний розшук, аби змінити позицію Кремля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-