Луценко назвав день, коли для уряду Яценюка «все закінчиться»

Луценко назвав день, коли для уряду Яценюка «все закінчиться»

Укрінформ
Керівник фракції БПП Юрій Луценко переконує, що вчорашні події у парламенті й підтримка його фракції відставки нинішнього складу Кабінету міністрів не є одноденною акцією чи політичним маневром.

Про це він заявив журналістам за результатами зустрічі фракції з Президентом Петром Порошенком в АПУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Учорашні події у Верховній Раді, голосування фракції БПП за відставку уряду було не одноденною акцією і ніяким не політичним маневром. Це наша стійка позиція, яку ми продовжуємо займати і вчора, і сьогодні, і на всі дні наперед»,- сказав Луценко.

Він запевнив, що БПП більше «не може брати на себе відповідальність за бездіяльність по ключових напрямках уряду Арсенія Яценюка».

Нардепутат наголосив, що в такому форматі уряд більше не матиме підтримки парламенту, проте відзначив, що за «безвізові» закони у четвер, 18 лютого, БПП все ж голосуватиме.

«Звичайно, у четвер наша фракція, і ми просимо всі інші фракції, проголосує за закони, потрібні для євроінтеграції, безумовно, але на цьому все (підтримка уряду. - Ред.) закінчиться»,- додав Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-