Квіташвілі каже, що уряд бажає працювати «в сто разів більше»

Квіташвілі каже, що уряд бажає працювати «в сто разів більше»

Укрінформ
Міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі вважає, що значна частина критики під час урядового звіту в парламенті межувала з образами, але уряд налаштований на працю в «сто разів більше».

Про це він заявив журналістам у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Учора ввечері ми (уряд. - Ред.) зібралися, поговорили про це (звіт у парламенті. - Ред.), у всіх різне ставлення до всього цього. Для мене це було дуже важко. Але ми налаштовані на роботу в сто разів більше, ніж до вчорашнього дня», - сказав Квіташвілі.

Він додав, що на його суб'єктивну думку все, що вчора відбувалося у залі парламенту, було «не те що прикро, а незрозуміло».

За словами міністра, є критика справедлива, є несправедлива, але є ще й образи.

«Існує червона лінія, яку не можна переходити. Вчора дуже багато народних депутатів перейшли цю лінію. І хоча для мене було дуже важко на це дивитися і слухати, це був день людської люстрації, оскільки всі дуже добре просвітилися»,- зазначив Квіташвілі.

Він зазначив, що Україна є парламентсько-президентською республікою, а тому парламент має працювати так само, як і уряд.

«Не можна критикувати міністрів за відсутність реформ, якщо немає базових законів. Це елементарні речі, які треба розуміти. Як можна взагалі критикувати уряд, коли в парламенті лежать 97 законопроектів і поки що не розглядаються», - наголосив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-