Турчинов: У Росії є лише одна можливість «закрити питання» окупованих територій

Турчинов: У Росії є лише одна можливість «закрити питання» окупованих територій

Укрінформ
Поки окуповані території не будуть звільнені від агресора, Україна не вважатиме це питання «закритим». 

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, коментуючи заяву прем'єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва щодо «закриття питання Криму», повідомляє сайт РНБО.

«Росія мріє закрити питання Криму? Але це питання ніколи не буде закритим для нас та для світової спільноти, як і питання Донбасу, поки окуповані території не повернуться до складу України, і доки не будуть відновлені кордони нашої держави, що були визнані світовим співтовариством», - наголосив Турчинов.

За його словами, для Росії є лише одна можливість «закрити це питання» - «забратися з окупованих територій».

«У Біблії сказано: хто сіє вітер - пожне бурю. Це означає, що агресор, який створює прецедент, намагаючись змінити існуючі кордони, невдовзі сам зіткнеться з цим питанням, але в набагато більших і руйнівних масштабах. Адже Росія в умовах глибокої кризи та самоізоляції з часом не буде здатна не тільки утримувати національно-територіальні автономії, але й території, що були відірвані від інших країн, починаючи від Далекого Сходу і закінчуючи крайніми західними областями», - зазначив секретар РНБО України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-