Гройсман розраховує на компроміс щодо уряду і закликав українців допомогти

Гройсман розраховує на компроміс щодо уряду і закликав українців допомогти

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман розраховує, що політичні партії знайдуть компроміс у питанні щодо подальшої долі уряду.

Про це він заявив у відеозверненні, розміщеному у Фейсбук.

«Треба віддати належне уряду, що в певних напрямках реформ був досягнутий прогрес, але сьогодні треба усвідомлювати, що є дуже великі завдання й виклики, які стоять перед урядом, а саме уряд має бути лідером усіх реформ. І ці завдання мають бути виконані. Я розраховую на те, що політичні сили знайдуть той робочий компроміс, який повністю дасть відповідь на ті сподівання, які є сьогодні в суспільстві», - сказав спікер.

Водночас він зауважив, що не рахуватися в цьому питання з настроєм у суспільстві неможливо.

«Я сьогодні знаю про те, що люди живуть у достатньо песимістичних настроях, я б сказав навіть в певній депресії. Вони незадоволені ходом реформ, вони не бачать чітких перспектив з точки зору тих рішень, які прийматиме влада і як ці рішення будуть позначатися на їхньому житті. Не рахуватися з цим просто неможливо», - додав Гройсман.

Крім того, він закликав українців залишати на його сторінці у Фейсбук запитання до уряду й пообіцяв, що найактуальніші з них прозвучать у сесійній залі під час звіту Кабінету міністрів.

«Ви можете на цій сторінці залишити свої запитання. Можливість людей задати питання уряду по тих чи інших питаннях чи напрямках є надзвичайно важливим. Я буду все робити, аби Верховна Рада підтримувала такий двосторонній діалог. Ці запитання, я думаю, пролунають у сесійній залі під час звіту уряду», - сказав він.

Нагадаємо, звіт уряду в парламенті заплановано на 16 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-