Яценюк: Мене не обходить дріб'язкова боротьба за владу

Яценюк: Мене не обходить дріб'язкова боротьба за владу

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав українських політиків до єдності у впровадженні необхідних для країни реформ.

Про це він сказав під час щотижневого телезвернення до українців «10 хвилин із Прем'єр-міністром», повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нам необхідна єдність на шляху реформ. Єдність в забезпеченні соціальної справедливості, єдність в судовій реформі, єдність в необхідності, щоб Україна насправді стала членом Європейського Союзу і НАТО. Єдність в наших цілях, принципах і цінностях. Якщо ми єдині, ми тоді непереможні", - наголосив Яценюк.

Він також зазначив, що головною для українських політиків має стати боротьба не за владу, а проти бідності та корупції.

"Бідність і корупція взаємопов'язані речі. Жорстка і безкомпромісна боротьба с корупцією на всіх щаблях державної влади - це спільне завдання Президента, Уряду, парламенту і всього відповідального політичного класу країни", - додав Яценюк.

Він також нагадав, що Уряд оголосив нові принципи роботи.

"А тепер про відповідальність українського політичного класу. Мене не обходять чвари і дріб'язкова боротьба українських політиків за владу. Ми повинні всі боротися за Україну і кожного українця. Уряд оголосив принципи нової і чесної української політики, які підтримані країнами Великої сімки і нашими західними партнерами. Переконаний, що на цих же принципах стоїть Президент України та відповідальні політики в українському парламенті", - зауважив Прем'єр-міністр. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-