Москаль: Або ми з Росією воюємо, або торгуємо

Москаль: Або ми з Росією воюємо, або торгуємо

Укрінформ
Якщо Росія не пускає до себе українські товари й вводить обмеження щодо в'їзду громадян, то чому її фури безперешкодно їдуть через Україну.

Про це заявив губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль, повідомили в прес-службі керівника області.

"Якщо поляки не пускають російські фури через свою територію, якщо Росія не пускає до себе українські товари, вводить обмеження щодо в'їзду наших громадян, а мені, як голові ОДА, взагалі заборонила в'їзд на свою територію, то Україна має діяти адекватно", - зазначив він.

За словами Москаля, наразі він готує звернення в Кабмін щодо необхідності формування чіткої державної позиції з цього питання, оформленої відповідними нормативно-правовими актами.

"Або ми з Росією воюємо, або торгуємо", - наголосив він.

Губернатор висловив підтримку діям громадських активістів, що останніми днями масово перекривають дороги для російських фур у західних областях. А також наголосив, що жодні інші перевізники проблем із проїздом автотрасами не мають.

"Громадські активісти висловлюють свою позицію, на яку мають право. Акція не стосується автомобілів з українськими номерами чи номерами інших країн, усі вони безперешкодно в'їжджають на Закарпаття, жодних блокувань автотраси чи пов'язаних із цим ексцесів немає", - заявив Москаль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-