Яценюк про корупцію: Винні будуть сидіти

Яценюк про корупцію: Винні будуть сидіти

Укрінформ
Усі корупціонери та злочинці нестимуть відповідальність незалежно від того, які посади обіймають та до якої політичної сили належать.

Про це Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив у вечірньому ефірі телеканалу «1+1», повідомляє Укрінформ.

«Якщо ти винен, ти маєш сидіти у тюрмі. У тебе були усі можливості для доведення свої невинуватості, процесуальні права. На мою думку, це стосується будь-якої посадової особи, народного депутата. Це і є нова Україна, де немає імунітету, де немає тих, хто має спеціальні права та привілеї», - сказав глава уряду.

А для того, щоб визначати чи скоїв громадянин та чиновник корупційний злочин, і було створено антикорупційні органи, в тому числі Національне антикорупційне бюро, та ухвалені необхідні закони.

«Якщо було розпочато слідство, усі повинні бути допитані, мають бути проведені усі слідчі дії. За результатами слідства, НАБУ повинно подати матеріали в суд для винесення вироку», - сказав Яценюк, коментуючи ситуацію щодо заяв Абромавичуса відносно Кононенка. Глава уряду закликав у цій справі керуватися виключно законом, а не политичною складовою.

Також, за словами Прем’єра, минулого тижня він направив до Національного антикорупційного бюро 63 матеріали службових розслідувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-