Печерський суд знову переніс справу Корбана

Печерський суд знову переніс справу Корбана

Укрінформ
Печерський райсуд Києва відклав засідання з розгляду заяви адвоката Геннадія Корбана Ігоря Барсученка про звільнення політика з-під варти.

Про це повідомила у Фейсбці прес-серектар "Укропу" Євгенія Кравчук.

"У засіданні Печерського райсуду Києва з розгляду заяви адвоката Геннадія Корбана Ігоря Барсученка про його звільнення з-під варти в порядку статті № 206 КПК прокурори заявили клопотання про відкладення засідання "з метою недопущення порушення розумних строків розгляду апеляційної скарги" на арешт Корбана", - написла вона.

Зазначимо, що в середу вже в Апеляційному суді Києва продовжиться розгляд скарг захисників політика на рішення судді Дніпровського районного суду столиці Миколи Чауса про зміну йому запобіжного заходу з цілодобового домашнього арешту на тримання під вартою.

Нагадаємо, 6 листопада Печерський районний суд Києва обрав для Корбана запобіжний захід - домашній арешт терміном на 2 місяці цілодобово - до 31 грудня 2015 року. 1 грудня Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення райсуду. 28 грудня Дніпровський райсуд Києва змінив запобіжний захід Корбану на взяття під варту терміном на 60 днів. Напередодні цього засідання Корбана прооперували в клініці Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова.

ГПУ звинувачує Геннадія Корбана у привласненні та розкраданні майна, незаконному оволодінні транспортним засобом, а також у створенні організованої злочинної організації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-