Порошенко про НАБУ: Добро повинно бути з кулаками

Порошенко про НАБУ: Добро повинно бути з кулаками

Укрінформ
Швидкість, таємність та ефективність дій працівників НАБУ визначає незалежність структури від роботи інших органів.

Про це Президент України Петро Порошенко заявив під час складання присяги працівниками Управління спеціальних операцій Національного антикорупційного бюро, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Національне антикорупційне бюро не залежне від роботи інших органів, що визначає швидкість, таємність та ефективність дій працівників Бюро», - сказав Порошенко.

Він розповів, що до структури Національного бюро, окрім інших, входить і Управління спеціальних операцій, на яке покладено завдання щодо проведення спецзаходів із захоплення озброєних злочинців, забезпечення безпеки учасників кримінального судочинства та безпеки працівників Національного антикорупційного бюро України.

«Окрім тестування на знання законодавства, всі кандидати успішно склали тести з фізичної підготовки. У складі управління, як мене поінформували, майстри спорту з рукопашного бою, кікбоксингу, дзюдо, самбо, кульової стрільби тощо. Добро повинно бути з кулаками, і силова складова не менш важлива за інші напрямки діяльності Бюро», - зауважив Президент.

Глава держави висловив переконання, що всі, хто склав урочисту присягу, готові до ефективного виконання завдань, як і всі інші працівники Бюро. Навіть зараз, під час урочистої присяги, певна кількість співробітників підрозділу задіяна у виконанні особливо важливих завдань.

«Наголошую на тому, що зараз ви робите надзвичайно важливу для України справу. Держава в свою чергу робитиме все можливе для фінансового забезпечення Бюро, для гідної оплати вашої праці», - наголосив Порошенко.

До Національного антикорупційного бюро України вже обрано 347 осіб, додав Президент.

Він зауважив, що влада чекає від Антикорупційного бюро рішучої, безкомпромісної і ефективної роботи по викоріненню корупції в Україні. Зі свого боку Глава держави гарантує політичну волю, яка забезпечить ефективну діяльність Антикорупційного бюро.

Глава держави також наголосив, що держава створила усі необхідні умови для роботи НАБУ – високе грошове забезпечення, добрий захист та озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-