Черновецький у Грузії: хоче до парламенту, але після Києва дуже обережний

Черновецький у Грузії: хоче до парламенту, але після Києва дуже обережний

Укрінформ
Колишній мер Києва Леонід Черновецький має намір взяти участь у парламентських виборах в Грузії, але поки не вирішив, кому можна довіряти.

"Я законослухняна людина. Я маю намір витратити рівно стільки, скільки дозволить законодавство Грузії. Це невеликі гроші", - наводить його слова Грузія-онлайн.

При цьому Черновецький, який зареєстрував партію "Щаслива Грузія", зазначив, що наразі не підібрав свою політичну команду і виявляє велику обережність при виборі політичних партнерів, оскільки "має відповідний досвід".

"Я ставлюся з великою обережністю до будь-яких зв'язків. Маю такий досвід. Я давно розчарувався в політиці і в команді, разом з якою прийшов мером Києва. Тому з особливою обережністю ставлюся до цього питання і в політиці вибираю партнерами таких людей, яких у бізнесі", - сказав він.

За його словами, він нині живе в Кобулеті (курортне місто в Аджарії, за 20 км від Батумі. - Ред.) і, ймовірно, балотуватиметься саме там.

Як повідомляв Укрінформ, два місяці тому колишній мер Києва Леонід Черновецький заявив, що передає свій бізнес синові Степану, а сам братиме участь у парламентських виборах у Грузії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-