Гройсман: Уряд має пояснити людям, яким буде життя завтра

Гройсман: Уряд має пояснити людям, яким буде життя завтра

Відео
Укрінформ
Фракції коаліції Верховної Ради України усвідомлюють відповідальність та налаштовані шукати вихід зі складної політичної ситуації, що склалася у країні.

Про це заявив Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман під час інтерв'ю телеканалу "Рада".

Голова парламенту нагадав, що у четвер і п'ятницю у Верховній Раді відбулася зустріч членів коаліції та керівників фракцій.

"Розмови непрості... Але у всіх є розуміння державності, всі говорять про державу, всі підкреслюють важливість і відповідальність рішень тієї чи іншої фракції. Тому я переконаний, що ми зможемо знайти правильну конфігурацію, як ми йдемо далі", - заявив він.

За його словами, фракції коаліції "налаштовані шукати вихід", а уряд має дати "абсолютно чітке розуміння цілей, завдань і шляху, як ми будемо йти до цих цілей".

"Люди сьогодні мають отримати дуже чітку відповідь на те, яким буде життя завтра. У невідомості... люди не можуть вічно залишатися. І тому це питання уряду", - зазначив Гройсман.

Голова парламенту також висловив переконання, що українське суспільство зможе поставитися з розумінням до усіх реформ, але "якщо усе, що буде задекларовано, буде виконане у ті терміни, які будуть визначені".

"Я вважаю, що тільки так, через конкретні дії, можна повернути довіру суспільства до влади", - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-