Березюк розповів, як міністри здивували коаліцію

Березюк розповів, як міністри здивували коаліцію

Укрінформ
Рішення про відкликання чотирма міністрами раніше поданих заяв про відставку, оголошені під час екстреного вечірнього засідання уряду у четвер, 3 лютого, стали несподіванкою для керівників фракцій коаліції.

Про це журналістам у кулуарах парламенту заявив лідер фраукції "Самопоміч" Олег Березюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для нас було це так само несподівано, як і для вас. Більше того, це було несподівано і для керівника фракції БПП, з його слів (Луценка - Ред.), а я йому одразу передзвонив, чи він знав. Ми ж годину перед тим бачилися. Це було несподівано для Голови Верховної Ради", - сказав нардеп.

Разом з тим, Березюк підкреслив, що призначений до уряду від "Самопомочі" міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко не радився з фракцією щодо прийнятого рішення про відкликання заяви про відставку. У зв'язку з цим, за його словами, "Самопоміч" зробила офіційну заяву, що відтепер жодного відношення до Павленка не має.

Нагадаємо, під час екстренного засідання Кабінету міністрів у четвер, 3 лютого, міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко та міністр інформаційної політики Юрій Стець оголосили про відкликання раніше поданих заяв про відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-