Одіозного суддю Вовка поновили на посаді

Одіозного суддю Вовка поновили на посаді

Укрінформ
Суддю Печерського суду Сергія Вовка, якого було відсторонено від обов'язків у зв'язку з порушенням карної справи за підозрою у прийнятті завідомо неправосудного рішення, поновлено на посаді.

Цей факт кореспонденту Укрінформу підтвердили у прес-центрі Судової влади України.

"Так, ми можемо підтвердити повідомлення, які з'явилися у ЗМІ. Суддю Вовка було поновлено на посаді, оскільки завершився термін, на який він був відсторонений від таких обов'язків на час проведення проти нього слідства. Нових подань щодо продовження терміну не надходило", - сказав співрозмовник агентства.

Представник прес-центру утримався від висновків, чи означає цей факт, що будь-яке слідство проти судді Вовка припинено. "За відповіддю на це запитання вам краще звернутися до слідчих органів", - зазначив він.

В прес-центрі Судової влади уточнили, що термін відсторонення судді Вовка від обов'язків був продовжений рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів від 16 грудня 2015 року терміном на один місяць.

Нагадаємо, що у березні 2015 року ВККС відсторонила суддів Печерського суду Волкову, Царевич, Кицюка та Вовка у зв'язку із порушенням проти них карної справи.

Суддя Вовк, зокрема, відомий тим, що у 2012 році виніс вирок колишньому міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку.

За інформацією, яка міститься на сайті Печерського районного суду, у вівторок Сергій Вовк приступив до участі у судових засіданнях.

Прізвища Сергія Вовка, Оксани Царевич, Віктора Кицюка та Світлани Волкової на сайті Печерського суду позначені у списку діючих суддів

Представник прес-центу Судової влади повідомив, що більш докладна інформація щодо рішень стосовно судді Вовка буде оприлюднена в середу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-