У Польщі стверджують, що їхні журналісти до Криму не їздили

У Польщі стверджують, що їхні журналісти до Криму не їздили

Укрінформ
Товариство польських журналістів SDP спростувало інформацію російських ЗМІ про візит до окупованого Криму журналістів РП.

Про це йдеться в заяві головного правління SDP,  інформує варшавський кореспондент Укрінформу.

“У зв’язку з інформацією, яка розповсюджується в російських ЗМІ, про нібито візит польських журналістів до Криму головне правління Товариства польських журналістів нагадує, що польські журналісти не повинні брати участі в організованих поїздках до Криму, і за нашою інформацією – не беруть. Російське телебачення у Криму, інформуючи про візит польських журналістів, не назвала жодного прізвища, ані жодного ЗМІ, що може свідчити: учасниками цього візиту не були журналісти, а представники російського пропагандистського апарату”,- йдеться в заяві товарства.

У SDP нагадують, що уряд Польщі не визнає анексію Криму Росією, а польські журналісти не повинні відвідувати Крим на запрошення агресора.

За інформацією кількох російських ЗМІ, Крим наприкінці січня відвідало 12 польських журналістів. Ініціатива візиту належала до Російсько-польського центру діалогу і порозуміння у Москві, а серед запрошених були, зокрема, діячі відомої в Польщі проросійської партії “Зміна” Матеуш Піскорський і Томаш Янковський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-