Мінінформ представить на Кабміні програму дій на 2016 рік

Мінінформ представить на Кабміні програму дій на 2016 рік

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики подасть до Кабінету Міністрів програму дій на 2016 рік, згідно з якою має завершитися реформа іномовлення України та відбутися реформа державних комунікацій

Про це міністр інформаційної політики України Юрій Стець повідомив в інтерв'ю 112 каналу.

"У середу (27 січня - ред) я буду презентувати на Кабміні програму дій міністерства на 2016 рік. Одна з них - це закінчення реформи іномовлення - імплементація проголосованого Закону про систему іномовлення України", - зокрема, проанонсува він.

"Друге - це ключове, це реформа стратегічних комунікацій державних органів влади. Про що йдеться?.. Хочемо реформувати стратегічні комунікації: прес-служби, роботу прес-секретарів державних органів влади, щоб був цей діалог. Я хочу, що це було реалізовано міністерством цього року. Ми взяли на себе це зобов'язання", - сказав Стець.

Більше того, він зазначив, що це робитиметься не за рахунок державних коштів.

"Як я озвучив на Кабінеті Міністрів,  ми будемо це робити не за рахунок державних коштів, отже виконую свою обіцянку: ми приносимо кошти в Україну, а не просимо на це гроші - будемо використовувати виключно кошти наших партнерів з неурядових організацій зі Сполучених Штатів Америки і європейських країн", - пояснив міністр.

Досвід такої співпраці Мінінформ уже має, зокрема, розробка концепції реформи державних комунікацій, про яку йдеться, відбувалася не за рахунок державного кошту, відбувалась у співпраці з неурядовими органзаціями, з представниками консалтингових компаній Євросоюзу, а також за допомогою Посольства Великобританії в Україні.

"Ще раз кажу - жодної копійки не було на це взято з державного бюджету. Це ті зобов'язання, які я на себе брав, беру, і переконаний, що тоді, коли я піду у відставку - я все одно буду це робити, буду допомагати своїм колегам, тому що я несу відповідальність за цю країну виключно тому, що в мене написано в паспорті "громадянин України", - зазначив Стець.

"Незалежно від того, чи є у тебе якась табличка на двері, чи немає - ти маєш це робити. Так ми разом беремо відповідальність за свою країну", - підсумував він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-