Форум

Форум "Європа-Україна" відкривається в Польщі

Укрінформ
У Лодзі (центр Польщі) в неділю розпочинається IX форум “Європа-Україна” під назвою “Стратегія реформ і модернізації – чи відбувся прорив?”.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РП.

Кількасот урядовців, політиків, експертів з різних країн Європи та світу візьмуть участь у 40 тематичних дискусіях і презентаціях форуму. 

На ньому буде розглянуто широке коло питань, що стосуються політичної, соціально-економічної, безпекової ситуації в Україні та регіоні. 

Україну на форумі представлятимуть, зокрема, заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, народні депутати Єгор Соболєв, Антон Геращенко, Юрій Бублик, Микола Княжицький, Анатолій Матвієнко, широке коло експертів та бізнесменів.

Водночас Польщу на форумі представлятимуть віце-прем’єр, міністр культури і національної спадщини РП Пьотр Глінський, глава МЗС Вітольд Ващиковський, маршалок Сейму Марек Кухцінський тощо. 

Форум розпочнеться презентацією двох аналітичних звітів щодо нинішньої ситуації в Україні і прогнозів її розвитку, яку представлятимуть експерт Центру Разумкова Віктор Замятін і директор Potomac Foundation Філіп Карбер.

Форум “Європа-Україна” організовує Інститут східних досліджень (ISW) Польщі. До цього форум відбувався у Вроцлаві (2007), Києві (2008, 2009, 2010, 2011), Будапешті (2013), Криниці-Здруй (2014) та Лодзі (2015).

Укрінформ є інформаційним партнером організаторів цьогорічного форуму “Європа-Україна”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-