Захарченко і Плотницький дають за голову один одного $1 мільйон - МВС

Захарченко і Плотницький дають за голову один одного $1 мільйон - МВС

Укрінформ
За словами радника голови МВС Зоряна Шкіряка, триває і набирає обертів конфлікт між ватажками російських терористичних банд «ДНР-ЛНР».

Про це радник Авакова написав у Фейсбук.

«З джерел, наближених до лідерів терористів, стало відомо, що главарь "ЛНР" Плотницький замовляє вбивство главаря "ДНР" Захарченка.  А Захарченко, в свою чергу, прагне крові Плотницького. Плотницький активно домовляється з відповідними фахівцями ГРУ ГШ ЗС РФ, котрі професийно знищили лугандонських ватажків терористів Мозгового, Бєднова, Дрьомова, Іщенка та ін. Саме ГРУ є основним куратором терористичної банди ЛНР. В свою чергу, Захарченко домовляється про вбивство Плотницького зі "спецами" ФСБ, з котрими має постійний і тісний зв,язок», - пише він.

За словами радника міністра, поки що вони так і не реалізували його замовлення на ліквідацію донецьких терористів, ватажків НЗФ "Спарта" та "Сомалі" Гіві і Мотороли.

«Відомо, що главарі терористів готові заплатити спецслужбам за ліквідацію один одного значну цифру. Кожен може викласти за вбивство конкурента понад 1 000 000 доларів США», - стверджує Шкіряк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-