Суд над бійцями

Суд над бійцями "Правого сектору" тривав майже добу

Фото
Укрінформ
В Апеляційному суді Закарпатської області відбулося засідання з розгляду апеляції щодо зміни запобіжного заходу підозрюваним в інциденті на Драгобраті бійцям "Правого сектору".

Адвокати членів "Правий сектору" Василя Василинюка ("Цвік"), Петра Угрина ("Педро"), Антона Окорокова ("Бєс"), Сергія Тищенка ("Нацик") та Василя Малковича ("Хорват") заявили, що обрана в суді першої інстанції міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без суми застави є неприйнятною через низку обставин. Також кілька народних депутатів звернулися до суду з клопотанням щодо взяття підозрюваних на поруки. Розгляд справ тривав близько 20 годин.

У результаті Василю Василинюку змінили запобіжний захід на можливість вийти під заставу. Сергія Тищенка й Антона Окорокова відпустили у залі суду на поруки народних депутатів. Василю Малковичу та Петру Угрину суд залишив міру запобіжного заходу без змін -  тримання під вартою.

Нагадаємо, 10 січня на турбазі "Будинок Магната" на гірськолижному курорті Драгобрат сталася бійка між охоронцями турбази і групою представників "Правого сектору", в результаті якої двоє охоронців із ножовими пораненнями потрапили до лікарні.

Фото: Сергій Гудак/Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-