Порошенку пропонують перенести Roshen з Липецька в Херсон

Порошенку пропонують перенести Roshen з Липецька в Херсон

Укрінформ
У п'ятницю на сесії Херсонської облради депутати підтримали звернення до Петра Порошенка про переведення в Херсон кондитерської фабрики, розташованої в російському місті Липецьку.

Текст звернення у Фейсбук розмістив голова Херсонської обласної партійної організації «Українське Об'єднання Патріотів», лідер фракції УКРОП у Херсонській міськраді і голова антикорупційної депутатської комісії Віталій Богданов.

«З метою формування позитивного іміджу Херсонської області у світі, сприяння соціально-економічного розвитку, підвищення обороноздатності і залучення інвестицій у регіон на основі частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» облрада вирішила звернутися до Президента України, трастового фонду N. V. Rothschild & Sons Limited перевезти виробничі потужності Липецької кондитерської фабрики ROSHEN на територію Херсонської області», - говориться в прийнятому зверненні.

Депутат від партії УКРОП Олександр Шумей, який виступив на сесії облради, пояснив, що в Росії для української компанії ROSHEN створено нестерпні умови ведення бізнесу та заарештовано частину активів.

На думку депутата, процедуру переміщення кондитерської фабрики в Липецьку можна ініціювати за допомогою міжнародних юридичних компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-