ГПУ спростовує співпрацю з Царьовим у справі Корбана

ГПУ спростовує співпрацю з Царьовим у справі Корбана

Укрінформ
В Генпрокуратурі стверджують, що слідчі не спілкувалися з екс-нардепом Олегом Царьовим у ході розслідування кримінального провадження відносно лідера УКРОПу Геннадія Корбана.

Про це під час прес-конференції заявив прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Заяви адвокатів Корбана, що начебто Генеральна прокуратура залучила для свідчень проти нього сепаратиста Царьова, не відповідають дійсності. Ми відразу спростували цю інформацію, але вона була продемонстрована у багатьох ЗМІ. Я авторитетно заявляю, що пана Царьова не залучали до справи Корбана, і взагалі ми його розшукуємо і будемо раді, якщо він усе ж таки з'явиться до правоохоронних органів і розповість про свою діяльність  щодо своїх можливих зв`язків з сепаратистськими рухами", - зазначив прокурор.

Куценко також заявив, що захист Корбана навмисне вкидав в інформаційний простір дезінформацію про його викрадення.

"Мої колеги підтвердять вам, і є відповідні документи та відеозаписи, що інформація - куди його перевозять - доводилася. Адвокати навмисне вкидали дезінформацію в суспільство, хоча знали де він буде і куди їде", - стверджують у відомстві.

Прокурор також спростував чутки, що відносно нього та слідчого в особливо важливих справах Генпрокуратури Миколи Макеєва порушена кримінальна справа за незаконне розголошення матеріалів провадження відносно Корбана.

"Жодного кримінального провадження відносно мене та мого колеги Макеєва немає", - резюмував він.

Нагадаємо, 22 січня Апеляційний суд Київа продовжує розгляд апеляційних скарг адвокатів лідера партії УКРОП Геннадія Корбана на рішення Дніпровського районного суду столиці про зміну політику запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-