Порошенко розповів CNN про зміни в Україні, міжнародну підтримку та очікування

Порошенко розповів CNN про зміни в Україні, міжнародну підтримку та очікування

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко під час перебування на Всесвітньому економічному форумі в Давосі дав інтерв'ю американському телеканалу CNN, у якому, зокрема, розповів про те, чого Київ чекає від МВФ та які повноваження має антикорупційний прокурор.

Про це йдеться на офіційній твітер-сторінці Адміністрації Президента України.

Так, за словами Петра Порошенка, він відчув потужну підтримку України з боку учасників Всесвітнього економічного форуму. "Президент в інтерв'ю CNN розповів про неабияку підтримку України на форумі в Давосі", - зазначається в повідомленні.

У контексті очікувань від подальшої співпраці з Міжнародним валютним фондом, Петро Порошенко назвав конкретну суму, яку розраховує отримати від Фонду українська сторона. "Україна очікує $7 млрд від МВФ, – Президент в інтерв'ю CNN", - йдеться на твітер-сторінці АП.

Окремо під час інтерв'ю Глава Української держави розповів про повноваження антикорупційного прокурора, яким було призначено нещодавно Назара Холодницького.

"Новий антикорупційний прокурор може розслідувати навіть справи Президента", - йдеться у короткому повідомленні.

Крім того, Президент України нагадав в інтерв'ю CNN, що трагедія зі збитим літаком МН-17 показала, чого слід очікувати від співпраці з Росією.

Фото: прес-служба Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-