Кернеса попередили: у його кабінеті зараз вибухне бомба

Кернеса попередили: у його кабінеті зараз вибухне бомба

Укрінформ
У кабінеті мера Харкова Геннадія Кернеса шукали вибухівку після дзвінка невідомого.

Про це журналістам розповів директор Департаменту у справах інформації і зв'язкам з громадськістю Юрій Сидоренко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Близько 15.00 був дзвінок від невідомого, що в кабінеті мера закладена бомба і зараз вона вибухне. Приїхали співробітники СБУ, вибухотехніки працювали. Евакуації не було. Мер кабінет не залишав", - зазначив Сидоренко.

За його словами, правоохоронці оглянули кабінет за 20 хвилин.

"Нічого небезпечного не знайшли", - додав Сидоренко.

Як розповіли кореспондентові Укрінформу в Управлінні СБУ в Харківській області, до будівлі міськради виїхали співробітники СБУ, Держслужби з НС, вибухотехніки і швидка допомога: "Обстеження будівлі проводилося силами СБУ. Людей, що перебували в мерії, не евакуювали. Через 40 хвилин був підписаний акт про те, що вибухових пристроїв не виявлено".

За словами заступника начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області Оксани Калмикової, держустанова працює в штатному режимі.

"У ході перевірки поліція ретельно оглянула 150 кв. м приміщень і евакуювала 25 людей. Вжито заходи зі встановлення особи, що відправила хибне повідомлення про замінування", - підкреслила Калмикова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-