Штаб АТО: сьогодні бойовики гатили з мінометів, БМП і гармат

Штаб АТО: сьогодні бойовики гатили з мінометів, БМП і гармат

Укрінформ
Сьогодні, 18 січня, бойовики 28 разів порушували умови перемир'я.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"З початку доби проросійські бандити 28 разів порушували умови перемир’я. Бойовики вели обстріли по наших позиціях майже з усіх видів озброєння, в тому числі і забороненого Мінськими угодами", - йдеться в повідомленні. 

Як зазначається, на Маріупольському напрямку в районі Старогнатівки ворог обстріляв наші опорні пункти з БМП, зенітної установки та гранатомету. З мінометів бойовики обстріляли українських бійців біля Лебединського. По військових, які тримають позиції неподалік Водяного, кремлівські найманці вели вогонь зі 120-мм мінометів.

На донецькому напрямку терористи обстрілювали позиції сил АТО з гранатометів та великокаліберних кулеметів. Бандити вели вогонь по опорних пунктах в районі Опитного, Пісків та шахти Бутівка. 

Неподалік Красногорівки позиції сил АТО були обстріляні з протитанкової гармати та піддалися мінометному обстрілу. Біля Луганського по нашому опорному пункту «працювала» БМП.

"На окремих ділянках фронту, для припинення вогню членів злочинних угруповань наші бійці були змушені відкривати санкціонований прицільний вогонь у відповідь", - повідомили в штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-