Порошенко розповів про зустріч із Гризловим

Порошенко розповів про зустріч із Гризловим

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко готовий до переговорів із ким завгодно задля вирішення ситуації на Донбасі та звільнення заручників.

Про це він заявив на прес-конференції в четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це перша зустріч представників Тристоронньої контактної групи в новому році і в новому складі... Напередодні зустрічі у Мінську у тому числі і в мене відбулася зустріч із представниками тристоронньої контактної групи», - сказав глава держави, відповідаючи на запитання щодо результатів зустрічі з представником РФ в тристоронній контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі Борисом Гризловим.

За словами Порошенка, метою зустрічі було визначення подальших кроків щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Зокрема, повідомив Президент, наголошувалося на незмінності вимог України: повернення контролю над неконтрольованою ділянкою державного кордону, відновлення українського суверенітету на окупованих територіях.

Також доводилася вимога про відновлення режиму повної тиші і активізації роботи спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

«Я зустрічатимуся з ким завгодно для того, щоб повернути додому українських героїв Савченко, Сенцова, повернути українських заручників, які знаходяться як на окупованих територіях, так і на території РФ, забезпечити режим повної тиші для того, щоб припинити обстріли українських позицій», - заявив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-