Справа Савченко: у суді назвали підозрюваних у викраденні

Справа Савченко: у суді назвали підозрюваних у викраденні

Укрінформ
На засіданні у Донецькому міськсуді у справі народного депутата України Надії Савченко захист заявив підозри щодо осіб, винних у її викраденні.

Веде трансляцію Радіо Свобода.

"У суді вперше озвучуються документи, одержані адвокатами Савченко в Україні: підозри на адресу осіб, винних у викраденні льотчиці. Підозри у викраденні Савченко заявлені на адресу російських слідчих, ряду свідків звинувачення і глави "ЛНР" Ігоря Плотницького", - йдеться у повідомленні.

З цього приводу відбулася перепалка. Надія Савченко заявила, що "підозри заявлені злочинцям, винним у моєму викрадення". На репліку судді "Це визначає суд!" вона відповіла: "Вони викрадали мене, я і так це знаю".

У Донецький міськсуд також було перенаправлено заяву адвоката Миколи Полозова в управління ФСБ росії по Ростовській області з проханням перевірити таємного "свідка Počečueva", оскільки є вагомі підстави вважати, що він був підставним.

Нагадаємо, Надію Савченко в Росії звинувачують у вбивстві двох співробітників російського телебачення, які в 2014 році влітку незаконно перебували під Луганськом, надаючи інформаційну підтримку бойовикам, а також у замаху на вбивство групи сепаратистів та незаконному перетині російського кордону.

Савченко і її захист відкидають звинувачення і заявляють, що на момент загибелі російських журналістів її вже захопили в полон терористи, потім примусово переправили її в Росію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-