Аваков хоче повного перезавантаження судової системи

Аваков хоче повного перезавантаження судової системи

Укрінформ
Глава МВС Арсен Аваков переконаний, що змінити ситуацію у судовій системі може лише її "реальне перезавантаження: в яке повірять люди, яке вижене з суддівського корпусу "рєшал" і яке залишить кваліфікованих чесних профі".

Про це Аваков заявив на своїй сторінці у Facebook, коментуючи реакцію Верховного суду України на заяви про необхідність реформування судової системи.

"Нинішня система судів себе повністю дискредитувала. Не визнавати це, ховатися від цього - доля недалекого, приреченого на крах суспільства. Змінити ситуацію може лише реальне перезавантаження судової системи. Перезавантаження, в яке повірять люди. Перезавантаження, яке вижене з суддівського корпусу "рєшал" і залишить кваліфікованих чесних профі - дивно, але такі є і в нинішніх судах", - заявив глава МВС.

Нагадаємо: раніше Аваков вже заявляв, що в Україні судам вже ніхто не вірить та казав про необхідність повністю замінити весь суддівський корпус. 

У свою чергу у Верховному суді України заявили, що реформаторські ініціативи, спрямовані на звільнення всіх суддів в Україні, – "особиста піар-кампанія окремих посадових осіб, спрямована на тимчасове підвищення власних політичних рейтингів за рахунок маніпулювання суспільною думкою".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-