Гройсман розповів про досягнуті домовленості щодо бюджету

Гройсман розповів про досягнуті домовленості щодо бюджету

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман заявив, що робоча група з підготовки Бюджету-2016 узгодила певні позиції, зокрема щодо збереження децентралізації і зниження ЄСВ.

Про це він заявив, відкриваючи засідання Погоджувальної ради в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ключове завдання на цей тиждень - прийняття Державного бюджету на 2016 рік. Нагадаю, що після презентації бюджету в парламенті було створено робочу групу, до якої увійшов Прем'єр-міністр, представники Міністерства фінансів, уряду, а також керівництво та представники всіх фракцій. Ми працювали всі ці дні і фактично вийшли на певні узгоджені позиції. По-перше, ми відстояли фінансову децентралізацію», - сказав Гройсман.

Він також наголосив, що вдалося узгодити позицію щодо єдиного соціального внеску, тобто податок на заробітну плату буде знижено до 22 відсотків (зараз він становить 36 відсотків. - Ред.).

За словами Голови ВР, робоча група дійшла згоди щодо того, що залишається система спрощеного оподаткування для малого та середнього бізнесу.

«Я закликаю, щоб ми знайшли правильне рішення і цього тижня змогли ухвалити бюджет, для того, щоб він почав виконуватися з 1 січня 2016 року», - сказав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-