Скандал на Нацраді реформ: Аваков облив водою Саакашвілі

Скандал на Нацраді реформ: Аваков облив водою Саакашвілі

Укрінформ
У понеділок, 14 грудня, на засіданні Національної ради реформ відбулася сварка між міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та головою Одеської обласної державної адміністрації Міхеїлом Саакашвілі.

Про це у Фейсбуці повідомив сам Аваков.

"Тільки що на Раді реформ пан Саакашвілі у відповідь на моє запитання до нього - чому він щодо ОПЗ спілкувався з російським олігархом з Уралхіму... і як це пов'язано з процесом приватизації ОПЗ?.. - втратив над собою контроль. Одеський губернатор зірвався в істерику і почав кричати на мене: "Ніхто не має права так розмовляти з Міхеїлом Саакашвілі... Ти корумпований міністр... а я чесна людина...". перейшов до прямих образ. Я утримався від того, щоб його вдарити - плеснув йому в обличчя водою", - написав глава МВС.

За словами Авакова, Саакашвілі "не давав сказати нічого - перебиваючи всіх, включаючи Президента".

"Незручні запитання викликають істерику? – набридло... Я не збираюся терпіти хамство войовничого мерзотника, який шукає гучний привід для відставки, проваливши роботу на своєму безпосередньому місці. Не маю наміру терпіти хама, людину, яка обманює мою країну красивою позою - все гавнюки, а він в білому", - заявив міністр.

"ОПЗ потрібно продавати відкрито - західній компанії з ім'ям, а не офшоркам російського олігарха, з яким шушукаються чиновники, прикриваючись гучними фразами", - додав Аваков.

Саакашвілі відреагував на інцидент вимогою від прес-служби Адміністрації Президента оприлюднити повний відеозапис з сьогоднішнього засідання.

Водночас нардеп Сергій Лещенко висловив думку, що бійка демонструє ознаки "політичної війни", що набирає обертів, і представив своє бачення події.

"Після того, як Саакашвілі закінчив доповідь, міністр Аваков висловив претензії, що він виступав не так запально, як на телеефірах. Почалася сварка, Аваков звинуватив Саакашвілі в тому, що він сам злодій. На що Саакашвілі відповів, що у нього нічого немає, крім чесного імені. Після чого міністр Аваков перейшов на крик зі словами: "Забирайся з моєї країни". Вийшовши з рівноваги, Він кинув склянкою в Саакашвілі... Все відбулося в присутності Президента Порошенко, який намагався заспокоїти сторони, а потім закрив засідання", - розповів він в Фейсбуці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-