Після бюджету слід взятися за судову реформу - Порошенко

Після бюджету слід взятися за судову реформу - Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко дав категоричний наказ фракції БПП у Верховній Раді зосередитись на впровадженні реформ.

Таку вимогу він озвучив сьогодні на Форумі депутатів місцевих рад партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», повідомляє кореспондент Укрінформу.

 «Давайте всі разом дамо категоричний наказ нашій парламентській фракції зосередитись на прискоренні реформ. А найближчими тижнями на ухваленні податкових змін, бюджету, забезпечення співпраці з Міжнародним валютним фондом, ухвалення змін до Конституції в частині децентралізації і розпочати конституційний процес у частині судової реформи», - сказав Президент.

Депутати оплесками підтримали озвучені Президентом вимоги до парламентської фракції.

Водночас Президент зауважив, що нашій «депутатській когорті у Верховній Раді нелегко, і це правда». В цьому контексті Порошенко зауважив, що і коаліція в Раді не проста, але необхідно знайти узгодження позицій, зокрема, в питаннях щодо темпу реформ.

На думку Президента «ця коаліція так чи інакше спроможна ухвалювати і приймати рішення, на які не були здатні попередні скликання Верховної Ради». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-