ТСК знайшла підстави для повторних виборів мера Кривого Рогу - Сироїд

ТСК знайшла підстави для повторних виборів мера Кривого Рогу - Сироїд

Укрінформ
Тимчасова спеціальна комісія Верховної Ради визнала наявність фактів порушень на виборах міського голови Кривого Рогу, які можуть бути підставою для проведення повторного голосування.

Про це під час засідання Погоджувальної ради заявила віце-спікер Оксана Сироїд, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз, саме в ці хвилини засідала ТСК, і ТСК прийняла рішення про те, що були порушення і ці порушення можуть бути підставою для проведення повторних виборів", - зазначила Сироїд.

Водночас вона закликала народних депутатів ухвалити відповідне рішення уже цього тижня, щоб нарешті врегулювати ситуацію в Кривому Розі.

Як повідомлялося, після місцевих виборів і оголошення їх переможцем представника Опозиційного блоку Юрія Вілкула у Кривому Розі тривають мітинги з вимогою переглянути результати голосування. Перед міськрадою проходять народні віча, активісти встановили намети. Верховна Рада утворила Тимчасову слідчу комісію щодо розслідування фальсифікацій під час виборів.

У неділю, 6 грудня, учасники акції підписали заяву на ім'я Голови Верховної Ради Володимира Гройсмана і керівників усіх парламентських фракцій із закликом забезпечити проведення нових виборів міського голови і міської ради Кривого Рогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-