Парасюк каже, що Пісний отримав учасника АТО за три дні на Донбасі

Парасюк каже, що Пісний отримав учасника АТО за три дні на Донбасі

Укрінформ
Заступник начальника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю СБУ Василь Пісний отримав посвідчення учасника бойових дій за проведені три дні в АТО.

Про це повідомив народний депутат Володимир Парасюк у Генпрокуратурі, куди прийшов на прес-конференцію прокурора Владислава Куценка.

"За наявною в Департаменті кадрового забезпечення Національної поліції інформації, генерал-лейтенант Пісний Василь Михайлович безпосередньо брав участь у антитерористичній операції на території  Денецької та Луганської областей  з 30. 07. 2014 року по  02. 08. 2014 року. Він в зоні АТО був три дні. На підставі чого 18 грудня 2014 року рішенням міжвідомчої комісії з питань розгляду матеріалів про ветеранів війни та учасників АТО йому надано статус учасника бойових дій", - сказав Парасюк.

Він підкреслив, що Пісний отримав посвідчення учасника АТО одним з перших - 12 січня 2015 року.

Нагадаємо, в ГПУ відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення Парасюком  тілесних ушкоджень заступнику начальника головного управління по боротьбі з організованою злочинністю СБУ Василю Пісному під час засідання парламентського комітету з питань боротьби з корупцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-