КВУ: У Краматорську переміг Андрій Панков

КВУ: У Краматорську переміг Андрій Панков

Укрінформ
Краматорська міська територіальна виборча комісія встановила підсумки голосування, в результаті яких кандидат Андрій Панков набрав 52,6% голосів виборців на посаду міського голови.

Про це повідомили в Донецькій обласній організації ВГО «Комітет виборців України» з посиланням на свого спостерігача Олександра Подоляна, який проводить громадське спостереження за місцевими виборами в рамках загальнонаціональної кампанії Громадянської мережі ОПОРА.

«19 листопада у другій половині дня Краматорська міська ТВК нарешті підписала підсумковий протокол другого туру виборів на посаду міського голови. За кандидата Максима Єфімова проголосувало 28 686 виборців, що становить 47,38%. А за кандидата Андрія Панкова – 31 858 виборців, що становить 52,62%», - сказав спостерігач.

За його словами, фактично, результати виборів були відомі вже 18 листопада, близько 6.00, «однак, члени комісії розійшлися відсипатися так і не підписавши підсумковий протокол».

«19 листопада впродовж дня були зібрані підписи всіх членів Краматорської міської ТВК», - запевнив Подолян.

У КВУ нагадали, що 15 листопада у Краматорську по завершенню голосування та підрахунку голосів на ДВК, під час безперервного засідання ТВК, на годину зникла половина членів комісії. В процесі засідання ТВК прийняла рішення відправити на повторний перерахунок голосів 20 дільничних виборчих комісій, три з яких – невмотивовано.

По завершенні прийому виборчої документації ТВК оголосила перерву в безперервному засіданні до ранку 17 листопада. Після відновлення засідання розпочалася процедура повторного перерахунку голосів з 20 ДВК, яка тривала до 6.00 18 листопада.

Кандидат на посаду міського голови Краматорська Максим Єфімов 17 листопада визнав свою поразку, не дочекавшись офіційних результатів виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-