У Кривому Розі наважилися перерахувати голоси лише на одній дільниці

У Кривому Розі наважилися перерахувати голоси лише на одній дільниці

Укрінформ
Криворізька ТВК задовольнила лише одну скаргу з 22 щодо фальсифікацій на виборах мера, і дозволила перерахувати голоси на одній дільниці.

Про це в Фейсбуці написав народний депутат від «Самопомочі» Ярослав Маркевич.

"Виборча комісія відмовилася розглянути скарги, а потім встановити результати виборів. І відразу розпочала реєстрацію депутатів (нагадаю переможцем у мерських перегонах вони раніше визнали Вілкула). За цим на годину ночі у Кривого Рогу (на думку виборчої комісії) є законно обраний мер і депутати. Ця ж комісія (не відходячи від каси) тут же призначає засідання міської ради на 9 ранку 18 листопада, тобто на сьогодні. І тільки потім приступає до розгляду скарг. Розуміючи, що проукраїнську громадськість треба задобрити/відвернути комісія (з панського плеча) дозволяє нам зробити перерахунок на одній виборчій дільниці Решта скарг (21) - відмовити. Відмовити не складно, адже в комісії за Вілкула 12 з 18 членів", - зазначив він.

Нардеп вимагає реакції депутатів міськради від "Солідарності", "Народного Фронту", "Батьківщини" й Радикальної партії.

Нагадаємо, за місце міського голови Кривого Рогу змагалися Юрій Вілкул (батько екс-віце-прем’єра Олександра Вілкула) від Опозиційного блоку та Юрій Милобог від "Самопомочі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-