БПП збирає коаліцію в Київській облраді

БПП збирає коаліцію в Київській облраді

Укрінформ
"БПП "Солідарність" закликав представників усіх демократичних сил, обраних до Київської обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня, об'єднатися в широку коаліцію.

Про це голова Київської обласної територіальної організації політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Лев Парцхаладзе зазначив у зверненні до представників демократичних сил.

"Ми як Київська обласна територіальна організація політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність", яка отримала найбільшу кількість голосів виборців на місцевих виборах у нашому регіоні, закликаємо депутатів від ВО "Батьківщина", "Об'єднання Самопоміч", ВО "Свобода" та інших демократичних сил, представлених у новій Київській обласній раді, об'єднатися в широку коаліцію, стати провідниками інтересів жителів Київщини, консолідувати свої сили заради продуктивної роботи та проведення подальших позитивних змін у Київському регіоні", - зауважив Парцхаладзе.

Зокрема, БПП закликає депутатів від інших партій зробити все для того, аби відбувся відкритий діалог між партіями, які отримали вотум довіри виборців, та спільно розробити програму дій для рішучої боротьби з корупцією, розвитку економіки регіону, підвищення соціальних стандартів та якості життя населення.

"Широка проукраїнська коаліція, заснована на принципах чесності та відповідальності, - це те, чого очікують від нас сьогодні жителі Київської області. Тільки згуртувавшись, ми зможемо ефективно працювати в інтересах Київщини. Ми не конкуренти за голоси виборців - ми колеги, ми можемо створити єдину команду, що візьме на себе відповідальність за проведення реформ у Київській області, за їх результат", - йдеться у зверненні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-