Полторак - Пентагону: Говорити про затишшя зарано

Полторак - Пентагону: Говорити про затишшя зарано

Укрінформ
Терористичні угруповання на Донбасі порушують Мінські домовленості, обстрілюючи позиції українських військових та ставлячи неприйнятні вимоги щодо місцевих виборів.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак під час зустрічі в Києві з помічником міністра оборони США з питань міжнародної безпеки Еліссою Слоткін, повідомляє прес-служба МОУ.

"Ворог знову порушує Мінські домовленості, і основа цих порушень - агресія терористичних угруповань: це і обстріли позицій українських силовиків, і висунення вимог щодо проведення місцевих виборів на Донбасі, які порушують не лише домовленості, а й Конституцію України", - зазначив міністр оборони Степан Полторак.

Поінформувавши про ситуацію на Сході, Полторак наголосив, що говорити про стабільне затишшя чи "заморожений конфлікт" зарано.

Також очільник вітчизняного оборонного відомства підкреслив, що разом із захистом територіальної цілісності у Збройних Силах України здійснюються й фундаментальні реформи, зокрема розробляється нормативна база, що відповідає умовам сьогодення, та здійснюються реформи у напрямку забезпечення та управління військами. "Наразі ми чітко визначили курс України щодо європейського майбутнього та орієнтації на західні стандарти, стосовно організації та забезпечення війська", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-