Чубаров: Учасники блокади Криму готові зимувати на кордоні

Чубаров: Учасники блокади Криму готові зимувати на кордоні

Укрінформ
Громадянська блокада на адміністративному кордоні Криму з материковою Україною продовжуватиметься і надалі.

Про це у вівторок на прес-конференції у Києві заявив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ви повинні знати, що блокада не припинятиметься ні за яких умов, вона може лише змінювати свої форми", - заявив Чубаров.

Як повідомив глава Меджлісу, люди, які там зараз знаходяться і які знаходитимуться там завтра, створюють необхідні умови для деокупації півострова, після якої вони "заходитимуть до Криму першими".

Як повідомив Чубаров, учасники блокади вже готові до того аби перезимувати на кордоні. "Деякі ділянки блокади сьогодні зміцнюються, ми  готуємося до роботи в умовах зими і приймаємо допомогу від волонтерів", розповів голова Меджлісу.

Він наголосив, що у учасників громадянської блокади "вистачить сил, і вони розуміють ту роль, яку вони сьогодні виконують".

Як повідомляв Укрінформ, 20 вересня на адміністративному кордоні Криму з материковою Україною почалася громадянська акція блокади півострова, у результаті якої на територію окупованого Криму припинено потік продуктових хур.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-