Сьогодні Рада може розглянути законопроект про іномовлення

Сьогодні Рада може розглянути законопроект про іномовлення

Укрінформ
ВР у вівторок розгляне низку законопроектів щодо соціального захисту, питання безпеки та оборони. 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман відкрив пленарне засідання Українського парламенту. Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у залі зареєструвалося 300 нардепів.

Сьогодні нардепи можуть схвалити у першому читанні законопроект про систему іномовлення України. Про це йдеться в порядку денному парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, серед соціальних питань - посилення відповідальності за порушення встановлених законом гарантій працівникам, призваним на військову службу, та щодо виплати одноразової грошової допомоги волонтерам, добровольцям, які захищають територіальну цілісність України, та членам сімей загиблих.

У другому читанні нардепам запропоновано розглянути законопроект щодо забезпечення діяльності фондів соцстрахування у період реорганізації та щодо часткового фінансування санаторіїв-профілакторіїв вищих навчальних закладів.

Серед питань безпеки та оборони - законопроекти про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних та щодо психологічної реабілітації військовослужбовців після виконання завдань у бойових умовах.

На порядку денному також низка законопроектів щодо діяльності ЗМІ. А саме щодо підстав для видачі посвідки на тимчасове проживання представникам іноземних ЗМІ, щодо реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ, внесення змін до закону про телебачення і радіомовлення щодо визначення передач європейського виробництва.

Крім того, нардепи мають прийняти рішення з раніше обговорених питань, зокрема щодо безоплатної передачі у володіння і користування конфіскованих та безхазяйних транспортних засобів, а також можуть ухвалити раніше обговорене питання про запобігання впливу на результати офіційних спортивних змагань корупційних правопорушень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-