Передвиборна агітація добігає кінця

Передвиборна агітація добігає кінця

Укрінформ
В Україні сьогодні завершується передвиборна агітація.

Положення про це є в постанові ЦВК "Про забезпечення дотримання порядку проведення передвиборної агітації на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року".

"Передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем голосування. Ведення передвиборної агітації до початку і після закінчення визначених Законом строків забороняється", - йдеться в документі.

Згідно з постановою, передвиборні агітаційні матеріали знімаються з 24 години останньої п’ятниці, що передує дню голосування, відповідними службами місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Крім того, наголошується, що від сьогодні (протягом останніх двох днів перед днем голосування) забороняється публікація або поширення результатів опитування громадської думки, пов’язаного з виборами, в тому числі щодо партій - суб’єктів виборчого процесу та кандидатів у депутати.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні, крім тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу, а також деяких прифронтових територій, призначені на 25 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-